Egyéni konzultáció során szelíd és holisztikus látásmóddal és módszerekkel segítek újra megtalálni az egészséges, egyensúlyi állapotot és kísérlek az úton, mely visszavezet önmagad legjobb verziójához. 
 

Milyen témával fordulhatsz hozzám?


Stressz okozta tünetek

(kimerültség, fejfájás, alvászavar, szorongás)

Változással, életmódváltással járó nehézségek feldolgozása

Érzelmi-kapcsolati nehézségek megértése

Belső erő, kreativitás felébresztése

Hivatáskeresés


 FREKVENCIATERÁPIA

     
Frekvenciaterápia során a Healy kvantumfizikai elveken működő orvostechnikai eszközt használom. 

Miben segít a Healy?
A krónikus fájdalom, a fibromyalgia (kötőszöveti és izomfájdalom), vázrendszeri fájdalom és a migrén kezelésében, valamint a depresszió, 
a szorongás és a kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai terápiás eszköz.
 
Ezen kívül – egy kvantum-szenzor segítségével – képes felmérni szervezetünk állapotát, helyreállítani a megzavart, terhelt életfunkcióinkat mellékhatás-mentesen, támogatja a vitalitást és a jó közérzetet. Fizikai, mentális és érzelmi síkon is kiegyenlíti a belső működésünket és energia-állapotunkat és gondoskodik arról, hogy szervezetünk azokat a rezgéstartományokat kapja meg, amelyekre aktuálisan a legnagyobb szüksége van.

   GÉNKULCSOK – ARANY ÚT 


A Génkulcsokkal való munka egy mély és szelíd önismereti folyamat. Génkulcsok profilod egy személyes térkép, mely tartalmazza életed legfontosabb témáit. 
Kapcsolataid rejtett mozgatórugóit, 
kreativitásod és egyéni tehetséged,
testi-lelki egészséged,
tudatalatti mintázataid és
cselekvő erőd benned rejlő kulcsait.

A személyes profilelemzés során ezeket a témákat járjuk körbe, egyéni profilod alapján.
Személyes Génkulcsok profilod itt tudod letölteni: 
www.genkulcsok.hu/profil
DNS-ünk rendkívül érzékeny az elektromágneses hullámokra, ezért minden, ami körülvesz minket (az elfogyasztott ételek, az emberek, akikkel együtt élünk, stb.) és minden, ami a belső világunkat képezi (gondolataink, hiedelmeink, hozzáállásunk, hangulatunk) együtt alakítják a testünket.

A Génkulcsok rendszere abban segít, hogy megismerjük azokat a gondolati mintázatokat, melyek aláássák személyes jólétünket és rámutat a bennünk rejlő belső erőre, melynek segítségével magasabb szinten újrateremthetjük életünk különböző területeit (hivatás, személyes kapcsolatok, egészség, anyagi jólét).

 
 
GÉNKULCSOK & FREKVENCIATERÁPIA


 

A Génkulcsok és Healy Frekvenciaterápia együttes alkalmazása csodás lehetőség arra, hogy közvetlenül hassunk a testi folyamatainkra, miközben a tudatos és tudatalatti mintázatokat is felszínre hozzuk és átalakítjuk. 

1 alkalom: 18.000 Ft
4 alkalmas Génkulcsok & Frekvenciaterápia: 
4 x 15.000 Ft 
Személyes konzultáció: 
Szentendre, Spauza Egészségház
 
 
Bejelentkezés:
+36305502268
dorottya.cseh@gmail.com