Szeretettel kísérlek egyénileg személyesen és online térben egyaránt:

 

 

-Ha keresed a helyed a világban

 

-Ha keresed a neked való tevékenységet

 

-Stressz eredetű problémák kezelésében 

alvászavar

kimerültség

testi tünetek

szorongás

 

– Testtudatosság fejlesztésében

-Test-lélek kapcsolat harmonizálásában

 

-Anyasággal kapcsolatos nehézségek feloldásában

 

-Kreativitásod kibontakozásában

 

 

 


4 alkalmas egyéni folyamat Génkulcs profilod alapján:

1. alkalom: Életfeladatod

2. alkalom: Fejlődésed útja

3. alkalom: Ragyogásod

4. alkalom: Életcélod

 

A 4 alkalom Négy Legfőbb Ajándékodat bontja ki:

 

Az Aktivációs Szekvencia Hologenetikus Profilod fő szekvenciája. Ez tartalmazza Négy Legfőbb Ajándékodat, amelyek kibontakozása jelentős átalakulást katalizálhat életedben. Az Aktivációs Szekvencia négy Szférája: a Tennivalód az életben, Fejlődési utad, Ragyogásod és Életcélod. Az első két Szféra: a Tennivalód az életben és Fejlődési utad azt mutatják meg, hogy mi az, amit életed során teszel, amit létrehozol, ami mások számára is látható jellegzetességed. Ragyogásod és Életcélod ezzel szemben tudattalan minőségek. Az ebben a két Szférában szereplő Génkulcsok azokat a rejtettebb belső tartalmakat írják le, amelyek akkor öltenek testet benned, amikor első két Ajándékod életre kelt benned.

 

 

 

BioRitmus Program

 

A BioRitmus Program keretében abban segítelek, hogy visszatalálj a saját természetes ritmusodhoz. Abban az esetben ajánlom ezt a programot, ha azt érzed nehéz megnyugodnod, mindig „kattog” az agyad, régen érezted magad harmóniában a saját testeddel, vagy valamilyen testi fájdalommal küzdesz, vagy csak szeretnél egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élni, stabilabbá válni testi és lelki szempontból egyaránt. 

 

 

Hogyan segítelek abban, hogy visszanyerd az alapstabilitásod?

 

Mindenkinek másra van szüksége ahhoz, hogy stabil maradjon testi és pszichés szempontból egyaránt. Az, hogy téged mi akadályoz ebben és mi az, ami segít visszanyerni az alapstabilitásod, az egyéni Génkulcs profilod alapján feltérképezhető, így első lépésként az ehhez vezető utat járjuk körbe. Tudatosíthatod azokat az energiákat, melyek alacsony szinten akadályoznak, magasabb szinten segítenek téged stabil emberré válni.

 

Együtt építünk fel egy egyénre szabott gyakorlatsort, mely a mindennapjaid részévé válik és így segíti a bioritmusod helyreállítását. A számodra legmegfelelőbb eszközökkel dolgozunk, melyek kifejezetten a te lelkedhez, személyiségedhez és életformádhoz illeszkednek. 

 

 

Jelentkezés, és további információ:
+36305502268
dorottya.cseh@gmail.com

+36305502268

dorottya.cseh@gmail.com