Bölcsességőrzők
önismereti kártyacsomag és útmutató könyv

A FELÉBREDÉS 64 ARCA

 

 

Önismereti eszköz

Művészi szimbólumok

64 ősi archetípus

 

 

A Felébredés 64 arca az ősi archetípusokat játékosan és művészi módon megjelenítő kártyacsomag. Megszületését

a Ji King 64 hexagramja és az Univerzumunk alapját képező archetípusok ihlették. Azzal a céllal született, hogy segítsen felfedezni a benned rejlő lehetőségeket, visszatükrözze a szépségedet, és támogasson a benned rejlő szeretet kibontakoztatásában.

Az arcok kollektív evolúciónkkal és ősi gyökereinkkel hoznak minket újra kapcsolatba.

Bölcsességed életre keltése

Miben segíthetnek a Bölcsességőrzők?

Kik a Bölcsességőrzők?

A 64 bölcs arc a mindenség 64 univerzális archetípusát tükrözi vissza. Mivel DNS-ünk is ugyanezen a 64-es geometrián alapul, a 64 arc a bennünk rejlő 64 archetípust testesíti meg.

 

Bölcsességüket mindannyian az élet tanításain keresztül szerezték. Az útmutató könyvben olvashatjuk élettörténeteiket, melyek arra világítanak rá, hogy az egyes archetípusok hogyan jelennek meg az életünkben, és hogyan emelkedhetünk felül félelmeinken és szenvedéseinken.

 

 

A pszichológiát, szociológiát, miszticizmust ötvözve őseink tudásával, a Bölcsességőrzők segítenek felfedezni a bennünk rejlő értékeket, legmagasabb potenciált.

 

 

A Bölcsességőrzők útmutató könyvvel együtt szorosan kapcsolódnak Richard Rudd Génkulcsok című művéhez, amely megszületését a Ji King 64 hexagramja és az Univerzumunk alapját képező archetípusok ihlették.

 

Minden kártyacsomag 64 (+ 1!) kártyát és egy útmutató könyvet
tartalmaz a Bölcsességőrzők részletes üzeneteivel és a kontemplációt segítő kérdésekkel. Az útmutató könyvben javaslatokat találunk arra vonatkozóan, hogyan használjuk a kártyacsomagot, illetve hogyan integráljuk a megszerzett tudást.
A kártyacsomag és az útmutató könyv alkotója: Rosy AronsonPh.D.e

 

Mindegyik Bölcsességőrző 3 alapvető fogalomhoz kötődik. Ezek a fogalmak az árnyék, az ajándék és a szidhi, ahogyan Richard Rudd is említi őket a Génkulcsok című könyvében. Ezek a kifejezések a tudat archetipikus állapotaira utalnak.

 

Árnyékfrekvencián a félelmek és az áldozati minőség határozza meg gondolatainkat, érzelmeinket és tetteinket. Minden félelem mögött egy ajándék rejtőzik. Ha képesek vagyunk félelmeinket elfogadni és a hozzáállásunkat megváltoztatni, felfedezhetjük a mögötte rejlő Ajándékfrekvenciát. A Bölcsességőrző arcok az Ajándékfrekvenciát jelenítik meg, mely a nyitott szívvel élő, teremtő ember frekvenciatartománya.

A Szidhifrekvencia a spirituális megvilágosodás tartománya, amit a kártyákon a szimbólumok tükröznek.

 

“Minden rendszer, amely a félelem alapjaira
épült, óhatatlanul természeténél fogva
előbb utóbb összeomlik.”

 

Árnyék: Uralkodás
Ajándék: Szinergia
Szidhi: Eggyé válás

“A stílus nem csak a felszínen jelenik
meg. Maga a teremtés élvonala”

 

Árnyék: Középszerűség
Ajándék: Stílus
Szidhi: Különlegesség

“Az igazi növekedés túlmutat a komfortzónán –
folyamatosan meghaladja az előző szintet.”

 

Árnyék: Éretlenség
Ajándék: Növekedés
Szidhi: Végtelen Bőség

 A három állomás mindegyike nélkülözhetetlen szerepet játszik az emberi fejlődésünk pszichológiai és spirituális szintjein. Nincs ajándék árnyék nélkül, nincs árnyék szidhi nélkül, nincs szidhi ajándék nélkül. Ezek a létállapotok (vagy frekvenciák) együtt lélegeznek és táncolnak fejlődésünk során. Ha megértjük az ajándék, árnyék és szidhi életünkben megjelenő szüntelen kölcsönhatását, az segíthet nekünk abban, hogy még több együttérzéssel és türelemmel forduljunk önmagunk és a világ felé.

A Bölcsességőrző kártyacsomag és az Útmutató könyv megrendelhetők itt: 

dorottya.cseh@gmail.com

+36305502268Árak: 

BÖLCSESSÉGŐRZŐK 

KÁRTYACSOMAG 

18.000 Ft 

Minden kártyacsomag 64 (+ 1!) kártyát és egy  165 oldalas angol nyelvű belső útmutató könyvet tartalmaz a Bölcsességőrzők részletes üzeneteivel és  a kontemplációt segítő kérdésekkel. Az angol nyelvű útmutató könyv magyarra fordított változata külön megrendelhető (A Bölcsességőrzők útmutatója a belső munkához) lásd lent.

 A kártyacsomag alkotója: Rosy Aronson Ph.D.

Tömeg: 0,68kg

Méretek: 11 x 16 x 4,5 cm

Oldalak száma: 64 + 1

 

BÖLCSESSÉGŐRZŐK ÚTMUTATÓJA 

A BELSŐ MUNKÁHOZ

7800 Ft

Az útmutató könyv alkotója: Rosy Aronson Ph.D.
Fordította: Cseh Dorottya
Tömeg: 0,392 kg
Méretek: 21,6 x 14,1 cm
Oldalak száma: 300